Tiesitkö, ettei lapselle raivostuminen pelkästään tunnu ikävältä vaan se on haitallista lapsen itsetunnolle ja suhteellesi lapsen kanssa…

Jos olet kyllästynyt menettämään hermosi ja räjähtelemään lapsellesi ja et enää halua tuntea itseäsi huonoksi vanhemmaksi, tässä on ratkaisu juuri sinulle!

Verkkovalmennus Myrskyn sydän – kuinka pysyä rauhallisena lapsen saadessa raivarit auttaa sinua kohti tasapainoista, rauhallista ja hyvinvoivaa vanhemmuutta.

Ei enää kilahduksia ja lapselle räjähtelyä vaan tunnetaitoisia ja rakentavia toimintatapoja, jotka tukevat lapsesi kasvua tasapainoiseksi nuoreksi ja aikuiseksi. Lapsesi ansaitsee turvallisen vanhemman, joka kestää hänen tunnekuohunsa.

äiti ja lapsi sylikkäin

Hei, sinä vanhempi,

Tiedän, ettei vanhemmuus ole aina helppoa. Olen itsekin kahden lapsen äiti ja olen tavannut työssäni tuhansia lapsiperheitä ja auttanut heitä kohti tunnetaitoista ja myönteistä vanhemmuutta.

Vanhemmuus tuo mukanaan paljon stressiä ja tunnekuohuja. Minun oli aiemmin vaikea sietää lasten raivareita ja tunnepurkauksia ja lapsille tuli helposti tiuskittua, ärähdettyä ja huudettua. Tuntui, että kuppi oli nurin vähän väliä.

Muistan sen hetken, kun huusin lapsilleni ja he katsoivat minua huulet väpättäen silmät lautasen kokoisina. Silloin päätin, että en halua enää jatkossa toimia näin. En halua enää olla tunteideni vietävänä enkä halua joutua jatkuvasti pyytämään anteeksi käytöstäni. Enkä halua tuntea itseäni enää huonoksi äidiksi.

Alkoi oma kasvumatkani. Oman taustan tutkailu, mindfulness ja tunnetaitojen opiskelu on auttanut minua rauhalliseksi vanhemmaksi. En enää juurikaan räjähtele lapsilleni.

isä ja lapsi sylikkäin

Voin näyttää sinullekin askeleet kohti tunnetaitoista, myönteistä ja rauhallista vanhemmuutta.

Verkkovalmennus Myrskyn sydän – kuinka pysyä rauhallisena lapsen saadessa raivarit on suunnattu sinulle, joka haluat löytää rauhallisia ja tietoisia toimintatapoja lapsen raivotessa. Olet kyllästynyt menettämään hermosi ja huutamaan lapsellesi. Haluat olla rauhallinen, hyvinvoiva ja tasapainoinen vanhempi. Olet valmis muuttamaan omia toimintatapojasi päästäksesi tähän tavoitteeseen.

Tällä kurssilla pääset tutustumaan tunnesäätelytaitoihin ja mindfulnessiin sekä siihen, miten ne voivat auttaa sinua tilanteissa, joissa hermosi ovat menossa. Läsnäolon ja pysähtymisen taito on tunteiden säätelyn perusta. Mindfulness on keino lisätä läsnäoloa, hyvinvointia ja myötätuntoa vanhemmuuteen. Kun verkkovalmennuksen keinot tulevat osaksi arkeasi, sinusta tulee juuri sellainen vanhempi kuin haluat olla. Olet rauhallisempi, iloisempi ja jaksat perhearjen haasteissa paremmin.

Mitä tyytyväiset asiakkaat sanovat tästä valmennuksesta?

Verkkokurssin jälkeen meillä on sujunut arki selvästi paremmin. Varsinkin kolmen hengityksen taktiikka oli minusta oivallinen, tunsin ihan selvästi miten koko kroppani rauhottui! Kurssin vinkit kieltämättä toimivat.

Kurssista oli kyllä tosi paljon hyötyä. Olen ennenkin yrittänyt olla läsnä ja hengitellä, mutta kurssin materiaaleista opin tekemään sen ns. oikein tai tehokkaammin. Äänitteet, etenkin vuorimeditaatio, on ollut ahkerassa kuuntelussa. Olen oppinut olemaan armollisempi itselleni, itse asiassa koko monen vuoden ajatustyöni vihanhallintani kanssa harppasi isosti eteenpäin, kun tajusin, ettei ne muutamat huonot hetket oikeasti vie pois sitä tosiasiaa, että suurimman osan ajasta olen hyvä äiti. Ja vain ihminen. Ja sen tajuaminen, että elää tässä hetkessä eikä jää märehtimään liikaa huonoja hetkiä, on ollut todella hyödyksi. Sanoisin, että parhaiten käytetty kurssiraha ikinä. Kiitos paljon siis!

Kun materiaaleja lukee iltaisin, on päivälläkin rauhallisempi lasten kanssa ja kaikki sujuu paremmin, kun mieleen tulevat luetut asiat.

Mitä sinä saat Myrskyn sydän -verkkovalmennuksesta?

Mieti elämääsi, jos et enää räjähtelisi ja huutaisi lapsellesi. Mieti elämääsi, jos olisit rauhallinen, turvallinen ja tasapainoinen vanhempi, jonka ei tarvitse koko ajan pyytää anteeksi huutamistaan tai jonka ei tarvitsisi tuntea itseään huonoksi vanhemmaksi.

Kyllä! Lähden mukaan.

Jos haluat positiivisen muutoksen omissa toimintatavoissasi ja suhteessasi lapsen kanssa, tätä kaikkea on luvassa kurssillasi:

Viikko 1: Kiukusta kohti rauhallisuutta

Opit ymmärtämään, mikä voimakkaissa tunteissa on vaikeaa ja mitä ihmisessä tapahtuu, kun hän suuttuu. Opit tunnevastuullista vanhemmuutta ja käynnistät kasvumatkasi kohti rauhallisempia toimintatapoja.

Viikko 2: Rauhoittumisen keinot

Opit keinoja oman rauhoittumisen tukemiseen ja opit myös keinoja, joilla voit auttaa lasta rauhoittumaan. Opit aktiivista ja empaattista kuuntelua, joka auttaa lastasi, kun hän on tunnekuohun vallassa. Opit lisäämään seesteisyyttä ja mielenrauhaa omaan arkeesi. Vahvistat yhteyttä omaan kehoosi ja saat keinoja vireystilan säätelyyn.

Viikko 3: Tunnetaidot haastavissa tilanteissa

Opit säätelemään tunteitasi haastavissa tunnetilanteissa – ja niitähän vanhemmuudessa riittää. Saat keinoja itsemyötätuntoiseen vanhemmuuteen. Opit, miten korjata tilanne, jos joskus tulee kuitenkin huudettua lapselle. Käynnistät positiivisen muutoksen kierteen omassa vanhemmuudessasi.

Myötätunto niin lasta kuin itseään kohtaan kolahti minuun syvästi. Olen opetellut itse antamaan myötätuntoa lapselle haastavissa tilanteissa ja nähnyt sen toimivan, nyt olisi sitten oman itsensä aika! Lisäksi konkreettiset rauhoittumisvinkit oli ihan loistava kokonaisuus, tuli olo, että siitä kyllä jokainen jotakin löytää.

Kokonaisuudessaan valmennus oli hieno! Pidin kovasti kunkin viikon lopussa olevista viikko-äänitteistä ja niihin liittyvistä mindfulness-harjoitteista. Viikkojen sisällöt oli jäsennelty hyvin ja selkeästi, niin että aiheet tukivat kokonaisuudessa toinen toistaan. Tärkeä viesti oli se, että meidän pitää vanhempina pitää hyvää huolta itsestämme kyetäksemme toimimaan hyvinä peileinä lastemme tunteille. Sain paljon käytännön ohjeita hallita omia ns. negatiivisia tunteita (mm. hengitys, aktiivinen kuunteleminen, itsemyötätunto). Parasta valmennuksessa oli hyväksyvä ja salliva ilmapiiri: negatiiviset tunteet kuuluvat elämään ja niitä voi oppia hallitsemaan. Haluan vielä sanoa: hienoa työtä, Heli!

Äänitteitä olen kuunnellut paljonkin, ja niistä on alkanut olla hurjan paljon apua. Hengityksen olen oitis ottanut käyttöön, ja se on tuonut tietoisen tauon aina. Vielä pitäis oppia nousemaan kunnolla tunteen yläpuolelle, tai siis, että huomaa sen tunteen, mutta antaa sen olla, mennä ja tulla (esimerkiksi suuttumus). Eihän heti voikaan osata täydellisesti, ja siksi olenkin hämmästynyt, miten nopeasti vain äänitteistäkin on ollut apua!

Valmennuksen toteutus:

Myrskyn sydän -verkkovalmennus kestää kolme viikkoa. Saat maanantaisin 20.5.‒3.6. linkin valmennussivustolle. Verkkovalmennus sisältää kirjallisen, tulostettavissa olevan aineiston viikon aiheista. Lisäksi jokaiseen viikkoon kuuluu syventävä äänite ja kaksi mindfulness-äänitettä, joiden avulla saat itsellesi hyvinvointia ja joiden kautta pääset tutustumaan siihen, miten mindfulness auttaa sinua kohti rauhallisempaa vanhemmuutta.

Verkkovalmennussivusto on käytettävissäsi vuoden ajan. Sinulla on reilusti aikaa opetella kaikki tarvittavat tietotaidot ja pistää ne käytäntöön. Äänitteet pystyy lataamaan itselleen ja kurssimateriaali on helposti tulostettavissa omaan käyttöön.

Valmennus maksaa 35,90 € ja on myynnissä ma 20.5. klo 14 asti. Seuraavan kerran tämä verkkovalmennus on myynnissä syksyllä 2024. Mikset tulisi mukaan jo nyt?

Kurssilla on tyytyväisyystakuu. Sinulla on 7 päivää aikaa tutustua kurssiin. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen kurssiin, saat rahasi takaisin laittamalla sähköpostia minulle. Reilua, vai mitä?

Myrskyn sydän -verkkovalmennus sisältää valmennuksellisia kysymyksiä, joiden avulla pääset soveltamaan tietoa omaan perheesi tilanteeseen. Kysymyksiin vastaamalla saat uusia oivalluksia ja pääset tarkastelemaan nykyisiä toimintatapojasi ja luomaan uusia, toimivampia toimintatapoja. Valmennuksen jälkeen olet tosi paljon lähempänä niitä toiveita, mitä sinulla on perhe-elämästä, vanhemmuudesta ja omasta toiminnastasi.

Materiaalit ovat erittäin hyvät; kiitos, Heli. Olet todellakin onnistunut tiivistämään ihan täydellisesti kaiken olennaisen.

Kiitos hyvistä materiaaleista. Helillä on ihana kyky kirjoittaa tosi paljon tiukkaa faktaa lempeästi ja syyttelemättä.

Haluan olla rauhallinen vanhempi. Tulen mukaan.

Heli ja omenapuu

Hei, olen Heli Mäkelä. Olen kahden kouluikäisen lapsen äiti ja yrittäjä. Olen koulutukseltani sosionomi, toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen valmentaja/coach, mindfulness-ohjaaja ja Lasten Tunnetaito -ohjaaja. Olen työskennellyt koko työurani lapsiperheiden parissa kohdaten tuhansia vanhempia auttaen heitä kohti rauhallista ja myönteistä vanhemmuutta. Verkkovalmennuksissani on ollut tähän mennessä mukana yli 1 700 osallistujaa.

Vanhemmuus ei ole aina helppoa, ja olen välillä itsekin kompuroinut oman vanhemmuuteni kanssa. En usko vanhemmuudessa kikkoihin, joita kaivetaan esiin tarpeen tulleen, vaan lämpimään ja hyvään vuorovaikutussuhteeseen, yhteyteen ja lapsen empaattiseen kohtaamiseen ja tunnetaitojen tukemiseen – kun nämä taidot ovat hallussa, vanhempi pärjää sekä taaperon että teini-ikäisen lapsen kanssa.

Omat lapseni ovat opettaneet minulle kaikkein eniten kiukusta, sen kohtaamisesta ja rauhallisena pysymisestä. Mindfulness on auttanut minua merkittävällä tavalla omassa vanhemmuudessani. Minusta on tullut kärsivällisempi, tasapainoisempi ja läsnäolevampi vanhempi. Haluan auttaa sinua vanhemmaksi, jonka ei tarvitse enää mennä vanhemmuuden mustalle puolelle. Haluan auttaa sinua tasapainoiseksi ja empaattiseksi vanhemmaksi, jonka pinna ei enää pala joka käänteessä.

Jos sinulle jäi jotain kysyttävää, kerron mielelläni lisää. Ota yhteyttä: heli@kasvuntaika.fi.

Nähdään valmennuksessa!