Tilaa ilmainen vanhemmuuden voimaposti vanhemmuutesi ja hyvinvointisi tueksi!

Haluatko löytää keinoja tasapainoisempaan, rauhallisempaan ja rennompaan lapsiperhearkeen?

Saat Vanhemmuuden voimaposti -viesteissä vinkkejä myönteiseen ja lempeään kasvatukseen, omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen. Voimaposti sisältää syventäviä tekstejä vanhemmuudesta ja tietoa kursseista ja verkkovalmennuksista. Osa sisällöstä on saatavana vain Voimapostin tilaajille. Voimaposti ilmestyy noin 1‒2 kertaa kuukaudessa.

Voimapostin tilaajana pääset vanhemmuuden materiaalikirjaston lukijaksi. Materiaalikirjastossa on tällä hetkellä kolme e-opasta: Viisi vinkkiä tasapainoiseen vanhemmuuteen, Hyvä itsetunto – parhaat keinot lapsen itsetunnon vahvistamiseen ja Lapsen tunnetaitojen tukeminen arjessa.

Kun otat oppaiden ja voimapostin vinkkejä käyttöösi, saat rauhallisemman lapsiperhearjen, paremman suhteen lapsesi kanssa ja enemmän iloa perhe-elämästä. Opit tukemaan lapsesi itsetuntoa, tunnetaitoja ja kasvat vanhempana.

Viisi vinkkiä tasapainoiseen vanhemmuuteen on selkeä ja napakka paketti lapsiperheen arjen selviytymiskeinoista. Ydinviestinä painotetaan aikuisen omia tunnetaitoja sekä itsestä huolehtimista. Kun aikuinen on itse tasapainossa ja voi hyvin, hän kykenee olemaan turvallisena vanhempana erilaisissa kuohuvissa tilanteissa. Lapseen suhtaudutaan hyvää vahvistaen, kiitollisuudella ja ilolla. Minulle jäi oppaan lukemisesta hyvä olo: opas vahvistaa sitä hyvää, mitä meissä jokaisessa on, ja kannustaa meitä kasvamaan ihmisinä ja kasvattajina niissä asioissa, joissa huomaamme ontuvamme.

Tilaa Vanhemmuuden voimaposti, ja samalla pääset mukaan Vanhemmuuden materiaalikirjastoon

Tietosi ovat turvassa. Lue rekisteriseloste. Huom! Jos sinulla on Gmail, se ei aina näytä yrityssähköpostista lähetettyjä viestejä. Katso myös tarjoukset, mainokset ja roskapostikansiot. Jos tilaus ei onnistu kännykällä, liity tilaajaksi tietokoneella. Voit erota milloin tahansa sähköpostilistalta.

Olen vantaalainen lastentarhanopettaja, ja haluan kiittää sinua mahtavasta Viisi vinkkiä tasapainoiseen vanhemmuuteen -oppaastasi. Se on juuri sellainen opas, jollaista olen kaivannut työssäni. Opas on kirjoitettu selkeästi ja kompaktisti – niin kiireiset kuin suomea vieraana kielenä puhuvat vanhemmat voivat saada siitä apua. Joillekin nämä vinkit voivat olla itsestäänselvyyksiä, mutta koen, että jokaisen meistä tulisi lukea ne vahvistaaksemme omaa kasvattajuuttamme. Vinkkasin oppaan päiväkotimme vanhemmille sekä työyhteisöllemme.

Kiitos vanhemmuuden voimapostista, on inspiroivaa luettavaa.

Heli ja omenapuu

Hei, olen Heli Mäkelä. Olen kahden kouluikäisen lapsen äiti ja yrittäjä. Olen koulutukseltani sosionomi, toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen valmentaja/coach, mindfulness-ohjaaja ja Lasten Tunnetaito -ohjaaja. Lisäksi olen käynyt Toimiva perhe -ohjaajakoulutuksen ja sitä kautta oppinut esimerkiksi minä-viestien käyttöä ja aktiivista kuuntelua. Olen työskennellyt lapsiperheiden parissa koko työurani ajan esimerkiksi lastentarhanopettajana, erityislastentarhanopettajana, neuvolan perhetyöntekijänä ja nyt yrittäjänä tukien perheitä kohti hyvinvoivaa, läsnäolevaa ja myönteistä vanhemmuutta. Oma vanhemmuus on opettanut minulle kaikkein eniten kasvatuksesta ja lasten kanssa olemisesta. Haasteet omien lasten kanssa ovat myös vieneet minua kohti lisäkoulutuksia hakemaan uutta ymmärrystä esimerkiksi lapsen tunnetaitojen tukemiseen ja omien rauhoittumiskeinojen löytämiseen.

Vanhemmuus ei ole aina helppoa, ja olen välillä itsekin kompuroinut oman vanhemmuuteni kanssa. En usko vanhemmuudessa kikkoihin, joita kaivetaan esiin tarpeen tulleen, vaan lämpimään ja hyvään vuorovaikutussuhteeseen ja lapsen empaattiseen kohtaamiseen ja tunnetaitojen tukemiseen – kun nämä taidot ovat hallussa, vanhempi pärjää sekä taaperoikäisen että teini-ikäisen lapsen kanssa. Samat keinot pätevät pitkälti myös parisuhteessa ja ylipäänsä ihmissuhteissa niin työpaikoilla kuin tuttavapiirissäkin. Kirjoitan vanhemmuuden voimapostia ja materiaalikirjaston e-oppaita tukeakseni sinun lapsiperhearkeasi.