Kasvun Taian blogi

Aiheita

20.12.2014
Jaa kavereille:

Satuhierontatunnit

Satuhieronta on rentoutumista ja rauhoittumista ilon ja leikin kautta. Satuhierontatunneilla pääsee löytöretkeilemään lapsen kanssa satujen ja myönteisen kosketuksen polulle. Se on satujen ja mielikuvien yhdistämistä kosketukseen ja kevyeen hierontaan. Satuhieronta on läsnäolevaa vuorovaikutusta ja lapsen itsetunnon tukemista. Satuhieronta mahdollistaa jakamattoman huomion hetkiä ja nähdyksi tulemista.

Tällä lapsilähtöisellä ja luovalla menetelmällä on myönteisiä vaikutuksia niin lasten kuin aikuistenkin hyvinvointiin. Satuhieronnassa yhdistyy kaksi lapsen kasvun ja kehityksen kannalta oleellista asiaa: satu ja hyvä kosketus.

Satuhieronnan ydinasioita:

Kasvun Taika järjestää satuhierontatunteja pääkaupunkiseudulla. Katso myös satuhierontatunnit.fi.

Vanhempien ja lasten yhteinen satuhierontatunti tai pidempi vanhemmille suunnattu kurssi myös tilattavissa esim. MLL:n paikallisyhdistyksiin tai vanhempainyhdistyksiin. Kysy lisätietoja!

Avainsanat: hyvinvointi, mindfulness, rentoutuminen, satuhieronta, satuhierontatunnit, tietoinen läsnäolo, vanhemmuus, voimavarat