Kurssit

Voimavaroja vanhemmuuteen

Mitä kuuluu jaksamisellesi vanhempana? Ovatko voimavarat välillä vähissä? Haluatko arkeesi enemmän rentoutta ja hyvinvointia?

Lapsiperheen jokapäiväisessä arjessa tulee hetkiä, jolloin vanhempi tuntee itsensä riittämättömäksi, voimattomaksi tai rättiväsyneeksi. On sairasteluja, yöllisiä heräämisiä, väsymistä, riitelyä. On myös hetkiä, jolloin voi iloita ja nauttia vanhemmuudesta. Jokaisen on tärkeää huolehtia omasta itsestään ja jaksamisestaan. Kun itse voi hyvin, lapsikin voi hyvin.

Kurssin aikana teemme erilaisia voimavaraharjoitteita mindfulnessin, alustusten, keskustelujen ja satuhieronnan avulla. Kurssi pohjautuu ratkaisukeskeiseen ajattelutapaan ja positiiviseen psykologiaan. Kurssi on suunnattu kaikille vanhemmille, jotka haluavat voida hyvin ja nauttia arjestaan.

Kurssin sisältöjä:

Osallistujilta saatua palautetta

Ihanan tärkeä ja loistava kurssi. Mindfulness-harjoitukset olivat hyviä, ja niitä oli runsaasti erilaisia.

Kurssilla oli kivasti sekä teoriaa, keskusteluja että mindfulness-harjoituksia.

Joka sunnuntai voisi olla tällainen rentoutumishetki vanhemmille. Ihana aloittaa viikko, kun on niin rentoutunut olo ja paljon uusia ajatuksia.

Sain työkaluja positiivisuuden vaalimiseksi ja oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. Jatkossa osaan aktiivisemmin hakea ja löytää omia hetkiä arjessa.

Kiitos kurssipäivästä. Sain kurssista vinkkejä sekä arjen tilanteisiin että jatkojalostettavaksi tuleviin haasteisiin. Kurssi vahvisti käsitystäni siitä, että vanhemmuuteen ja omaan hyvinvointiin kannattaa panostaa eli että olen oikealla tiellä.