Kasvun Taian blogi

Aiheita

19.8.2016
Jaa kavereille:

Kasvun Taika 2 v

Annan aikaa itselleni*

Kasvun Taika täyttää tänään kaksi vuotta. Aika on mennyt vauhdilla. Kahteen vuoteen on sisältynyt paljon erilaisia tunteita. Niin iloa, epätoivoa, helpotusta, jännitystä kuin suurta riemua.

Olen kahden vuoden aikana tavannut satoja perheitä luennollani, kursseillani ja kotikäynneillä. Olen saanut myös useita kanta-asiakkaita, jotka ovat osallistuneet jo useammalle kurssilleni ja luennolleni. Olen kiitollinen jokaisesta asiakkaastani, facebook-seuraajasta ja blogini lukijasta. Te olette työni suola ja sokeri.

Parasta yrittäjyydessä on se, että saan olla koko ajan kehittämässä ammattitaitoni ja luomassa uutta. Kuuntelen herkästi asiakkaita, ja minulle saa myös ehdottaa kursseja ja luentoja. Eräs asiakkaan ehdotuksesta syntynyt palvelu on uniluentokutsut.

Toisen yrittäjyysvuoteni aikana olen valmistunut mindfulness-ohjaajaksi. Mindfulness on muuttanut omaa elämääni paljon, ja olenkin ollut iloinen, kun mindfulness-kurssini ovat olleet suosittuja. Moni on kokenut isoja muutoksia elämässään mindfulness-kurssin käytyään. Olen suorittanut Lasten Tunnetaito-ohjaajaopintoja ja valmistumassa syyskuun alussa Lasten Tunnetaito-ohjaajaksi. Olen tällä hetkellä mukana myös satuhieronnan pitkässä ohjaajakoulutuksessa, ja valmistuttuani tästä koulutuksesta tulee yksi uusi satuhierontaan liittyvä palvelu yritykseni tarjontaan. Tästä lisää myöhemmin.

Kolmas vuosi tuo yritykseeni uudenlaista tarjontaa. Tähän mennessä olen ohjannut kursseja pääkaupunkiseudulla. Nyt kolmannen yrittäjyysvuoden aikana laajennan tarjontaani verkkokursseihin, jotta pystyn tarjoamaan palvelujani ympäri Suomea.

Tämän kolmannen yrittäjyysvuoden teemaksi otan itselleni: Annan aikaa itselleni. Se tulee olemaan yksi teema myös blogiteksteissäni ja verkkokursseillani. Tulen jatkossa kirjoittamaan enemmän myös tunnetaitoihin liittyvistä teemoista blogiini.

Anna sinäkin aikaa itsellesi. Olet tärkeä. Olet ansainnut voida hyvin.

* Annan aikaa itselleni -kortti on Kosketuksessa elämään-voimalausekorttisarjasta.

Avainsanat: kurssit, mindfulness, satuhieronta