Tunnetko jatkuvaa riittämättömyyttä ja paineen tunnetta, että sinun pitäisi tehdä enemmän ja paremmin? Kuormittuuko elämäsi sillä, että sinun pitää suoriutua jokaisella elämänalueella niin hyvin?

Onko sinun vaikeaa elää hetkessä ja antaa itsellesi lupa rentoutumiseen ja lepoon?

Vaativuuden tunnelukko näkyy ajatuksena olen riittämätön. Silloin tuntuu, että sinun pitää koko ajan tehdä jotakin, sinun on oltava tehokas ja saatava aikaan ja asiat ja tavarat täytyy pitää järjestyksessä. Sinulla ei ole aikaa levolle tai rentoutumiselle, sillä se tuntuu hyödyttömältä eikä vie asioita eteenpäin. Koet usein stressiä, tyytymättömyyttä ja ärtyneisyyttä.

Jatkuva suorittaminen, liiallinen vaativuus ja omien tarpeiden sivuuttaminen vievät levollisuuttasi, elämäniloasi ja voimaasi. Avaa vaativuuden tunnelukkoa -verkkovalmennus on tehty sinun hyvinvointisi tueksi. Oletko sinä valmis luopumaan liiallisesta vaativuudestasi?

sydänlukko

Vaativuuden tunnelukko näkyy ylenpalttisena suorittamisena ja täydellisyyteen pyrkimisenä. Sinulla on kovat vaatimukset sekä itseäsi että usein myös muita kohtaan. Kehosi ja mielesi ovat usein ylikierroksilla ja olosi on stressaantunut. Mielessäsi on pitkä lista asioista, joita sinun pitää tehdä ennen kuin voit rentoutua. Ja lopulta käy niin, ettet ehdi rentoutua ollenkaan, kun listallesi ilmestyy koko ajan uusia asioita tehtäväksi.

Vaativuuden tunnelukkosi vuoksi et kykene olemaan kunnolla läsnä tässä hetkessä. Et pysty rauhoittumaan tekemään yhtä tehtävää rauhassa ja nauttimaan siitä, koska vaativuus on koko ajan niskassasi ja painostaa sinua osaamaan ja tekemään paremmin, välttämään virheitä ja olemaan tehokkaampi ja nopeampi. Usein mietit tulevia tehtäviä tai märehdit menneitä. Harvoin elät juuri tässä hetkessä nauttien siitä.

Avaa vaativuuden tunnelukkoa -verkkovalmennuksessa opit ymmärtämään, mitä vaativuutesi taustalla on ja mistä se kumpuaa. Kun ymmärrät, miksi tunnet ja toimit tietyllä tavalla, opit suhtautumaan itseesi armollisemmin. Opit tunnistamaan tilanteet, joissa vaativuuden tunnelukko on läsnä ja opit himmentämään tunnelukon vaikutusta elämässäsi. Opit keinoja muuttaa itsekriittistä ajatteluasi itsemyötätuntoisempaan suuntaan.

Autan sinua elämään elämää, josta nautit!

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, verkkovalmennus on sinua varten:

Jos tunnistat itsesi yhdestäkin kohdasta, sinun kannattaa ilmoittautua mukaan verkkovalmennukseen!

Mitä sinä saat Avaa vaativuuden tunnelukkoa -verkkovalmennuksesta?

Mieti, mitä kaikkea liiallisesta vaativuudesta luopuminen toisi sinun elämääsi. Miltä elämäsi tuntuisi, jos riittäisit itsellesi?

Valmennus todella avasi silmäni ja sai minut pohtimaan omaa vaativuuttani ja siihen johtaneita syitä. Verkkovalmennus on ollut minulle muutosmatka ja jo nyt elämänlaatuni on kohentunut huomattavasti. Lämpimät suosittelut kaikille, jotka kamppailevat riittämättömyyden tunteiden kanssa!

Nyt ymmärrän, että vaikka en tekisi kaikkea täydellisesti, olen silti riittävän hyvä. Vahvistuslauseiden kirjoittaminen ja niiden ottaminen mukaan arkeen on tuonut lempeyttä itseä kohtaan arjessa. Epätäydellisyysharjoitus oli mielenkiintoinen, hauska ja silmiä avaava.

Parasta valmennuksessa oli se, että sai konkreettisia välineitä tunnelukon työstämiseen. Tiedän nyt, miten mennä eteenpäin ja miten vaikuttaa tähän haitalliseen reagointitapaan. Tunnetaitoäänite saan olla riittämätön kosketti minua paljon. Se oli kuin vastaisku sille ajatukselle, että minä en riitä.

Ilmoittaudu odotuslistalle – valmennus on seuraavan kerran myynnissä keväällä 2024

Voit ilmoittautua Avaa vaativuuden tunnelukkoa -verkkovalmennuksen odotuslistalle. Se ei sido sinua mihinkään.

Tietosi ovat turvassa. Lue rekisteriseloste. Huom! Jos sinulla on Gmail, se ei aina näytä yrityssähköpostista lähetettyjä viestejä. Katso myös tarjoukset, mainokset ja roskapostikansiot. Jos tilaus ei onnistu kännykällä, liity tilaajaksi tietokoneella. Voit erota milloin tahansa sähköpostilistalta.

Jos haluat heittää hyvästit liialliselle vaativuudelle ja elää rentoa ja tasapainoista elämää, tätä kaikkea on luvassa kurssillasi:

Viikko 1: Elämä vaativuuden tunnelukon kanssa
Tutustut siihen, mikä on vaativuuden tunnelukko ja miten se vaikuttaa sinun elämässäsi. Vaativuuden tunnelukon avautuminen alkaa, kun tiedostat, mihin kaikkeen se sinun elämässäsi vaikuttaa.
Viikko 2: Vaativuuden tunnelukon avaaminen
Opit, miten vaativuuden tunnelukkosi on syntynyt ja miten voit lähteä avaamaan sitä. Opit kannustamaan itseäsi. Saat keinoja oman arvostelutaipumuksen vähentämiseen ja sisäisen turvan vahvistamiseen.
Viikko 3: Itsekritiikistä kohti itselempeyttä
Tiedostat, mitä itsekritiikkisi taustalla on. Saat konkreetteja keinoja ja neuvoja, joiden avulla muutat itsekriittistä ajatteluasi lempeämmäksi itseäsi kohtaan. Kun vapaudut itsekritiikistä, saat elämääsi paljon tyytyväisyyttä ja rentoutta.
Viikko 4: Itselle lempeä ja armollinen arki
Tiedostat, miten voit vähentää suorittamista ja stressiä elämässäsi. Opit kunnioittamaan omia tarpeitasi ja arvostamaan itseäsi sellaisena kuin olet. Saat keinoja läsnäoloon hetkessä ja opit oman arkesi leppoistamista.

Valmennuksen toteutus

Verkkovalmennus kestää neljä viikkoa. Kurssi sisältää joka viikko uudet materiaalit, jotka voit joko lukea tai kuunnella äänitteinä. Jokaiseen viikko sisältyy myös sekä toiminnallisia harjoituksia että pohdintatehtäviä, joiden avulla viet verkkovalmennuksen teemoja arkeesi.

Saat keskiviikkoisin 4.10.‒25.10. sähköpostitse linkin valmennussivustolle. Verkkovalmennussivusto on käytettävissäsi vuoden ajan. Sinulla on reilusti aikaa käydä läpi materiaaleja ja ottaa käyttöön kaikki tarvittavat keinot vaativuuden tunnelukon avaamiseen. Äänitteet pystyt lataamaan itsellesi, ja kurssiaineisto on helposti tulostettavissa omaan käyttöön.

Valmennuksen hinta on 43,90 €.

Kurssilla on tyytyväisyystakuu. Sinulla on 7 päivää aikaa tutustua kurssiin. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen kurssiin, saat rahasi takaisin laittamalla sähköpostia minulle. Reilua, vai mitä?

Kun ilmoittaudut mukaan Avaa vaativuuden tunnelukkoa -verkkovalmennukseen, saat

Valmennus on seuraavan kerran myynnissä keväällä 2024.

Verkkovalmennus on ollut minulle iso askel kohti lempeämpää ja itsemyötätuntoisempaa elämää. Erityisesti hyödyin kolmen D:n harjoituksesta sisäisen puheen muuttamiseksi. Valmennuksen myötä olen oppinut arvostamaan itseäni enemmän ja olen saanut paljon lisää ymmärrystä itseäni ja omia toimintatapojani kohtaan.

Parasta valmennuksessa oli kattava teoriaosuus johon sitten oli reflektoivia tehtäviä. Ne täydensivät toisiaan hyvin. Pidin myös kunkin kerran lopussa olevista tunnetaitoäänitteistä harjoituksineen. Hyvää työtä Heli! Oivalsin, että käyttäytymiseni on pitkälti vanhempieni kasvatusmenetelmien vaikutusta. Omaa tapaa toimia voi muuttaa, kun sen takana olevat asiat tiedostaa, se on hyvin lohdullista.

Heli ja puita rannalla

Valmennusmatkallasi mukana olen minä eli Heli Mäkelä. Olen kahden lapsen äiti ja koulutukseltani olen sosionomi, toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen valmentaja, mindfulness-ohjaaja, lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja ja hengitysterapeutti. Lisäksi olen suorittanut skeematerapian eli tunnelukkoterapian opinnot.

Minulla itselläni on vaativuuden tunnelukko, ja olen vuosien varrella saanut himmennetyksi sen merkitystä huomattavasti elämässäni. Yhä useammin voin todeta, että minä riitän. Elämäni ei ole enää jatkuvaa suorittamista vaan voin stressata vähemmän ja nauttia elämästäni täydemmin.

Minä olin aiemmin vaativa sekä itseäni että muita kohtaan. Se kuormitti paljon koko elämääni. Olin usein stressaantunut ja kireä. Liiallinen vaatiminen johti minun kohdallani unettomuuteen ja uupumiseen. Unohdin itseni ja omat tarpeeni ja annoin paljon perheelleni ja työlleni. Oma itse jäi kaiken suorittamisen alle.

Puhuin itselleni hyvin kriittisesti enkä osannut nauttia asioista, jotka olin saanut valmiiksi. Minun oli vaikea vain rentoutua ja nauttia elämästä. Minua vaani koko ajan riittämättömyyden, huonommuuden ja häpeän tunteet ja ne iskivät, jos en yltänyt koviin vaatimuksiini. Itselleni tuli seinä vastaan jaksamisen kanssa ja toivon, että pystyn auttamaan ihmisiä jo aikaisemmassa vaiheessa, ennen kuin voimat on kulutettu loppuun.

Tunnelukot eivät avaudu itsestään ja tekemättä mitään. Olen tukena sinun muutosmatkallasi kohti rennompaa elämää. Koska itse olen pystynyt avaamaan vaativuuden tunnelukkoani, myös sinä pystyt siihen!

Jos sinulla on jotain kysyttävää, vastaan mielelläni kysymyksiisi. Ota yhteyttä: heli@kasvuntaika.fi.

Nähdään valmennuksessa!