rentoutunut nainen

Verkkovalmennus

Voimavaroja vanhemmuuteen

Vanhemmuus on ihmeellistä ja ihanaa mutta samalla monesti todella rankkaa. Vanhemmuus on täynnä haasteellisia tilanteita. Arki on puuduttavaa ja usein täynnä pienempiä ja isompia vastoinkäymisiä. Saatat tuntea itsesi ylikuormittuneeksi ja väsyneeksi. Pinnaa kiristää, ja omat tarpeet unohtuvat helposti pyykkivuoren alle. Kuulostaako tutulta?

Voimavaroja vanhemmuuteen -verkkovalmennus on suunniteltu sinun hyvinvointisi tukemiseksi. Haluat olla hyvinvoiva, rauhallinen ja läsnäoleva vanhempi. Et halua olla stressaantunut, kireä etkä halua myöskään mennä vanhemmuuden mustalle alueelle ja huutaa ja nalkuttaa lapsillesi ja puolisollesi.

Mitä sinä saat Voimavaroja vanhemmuuteen - verkkovalmennuksesta?

Voimavaroja vanhemmuuteen -verkkovalmennus perustuu mindfulnessiin. Mindfulness on keino lisätä läsnäoloa, hyvinvointia ja myötätuntoa vanhemmuuteen. Kun mindfulness tulee osaksi arkeasi, sinusta tulee juuri sellainen vanhempi kuin haluat olla. Olet rauhallisempi, iloisempi ja jaksat perhearjen haasteissa paremmin.

Voimavaroja vanhemmuuteen -valmennuksessa työote on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Tarkoituksena on tuottaa oivalluksia, joiden kautta sinä voit lähteä muuttamaan omia toimintatapojasi kohti itseäsi arvostavaa, hyvinvoivaa ja rentoa vanhemmuutta. Kurssi sopii kaikenikäisten lasten vanhemmille.

Voimavaroja vanhemmuuteen -verkkovalmennus on kolmen viikon mittainen. Saat kolmena peräkkäisenä keskiviikkona (19.4.‒3.5.) sähköpostiisi linkin, jolla pääset valmennussivulle. Jokaiseen valmennusviikkoon kuuluu kirjallinen materiaali valmentavine kysymyksineen, äänite viikon teemoista ja kaksi hyvinvointiasi tukevaa mindfulness-äänitettä. Kirjalliset materiaalit ovat helposti tulostettavissa ja näin pystyt tekemään niihin omia merkintöjä ja muistiinpanoja. Verkkovalmennuksen bonuksena saat PDF-tiedoston, johon on koottu mindfulness-harjoituksia, joita lapset ja aikuiset voivat tehdä yhdessä. Voimavaroja vanhemmuuteen -verkkovalmennus maksaa 27 € ja on myynnissä ti 18.4. klo 22 asti. Ensimmäisen valmennussähköpostin saat keskiviikkona 19.4. Valmennussivusto on käytössäsi elokuun 2017 loppuun saakka.

Sain työkaluja positiivisuuden vaalimiseksi ja oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. Jatkossa osaan aktiivisemmin hakea ja löytää omia hetkiä arjessa.

Sain kurssista vinkkejä sekä arjen tilanteisiin että jatkojalostettavaksi tuleviin haasteisiin. Kurssi vahvisti käsitystäni siitä, että vanhemmuuteen ja omaan hyvinvointiin kannattaa panostaa eli että olen oikealla tiellä.

Tilaan valmennuksen itselleni

Valmennusviikkojen teemat

Viikko 1: Myönteisys ja kiitollisuus arjessa

Pääset tekemään oman hyvinvointisi kartoituksen. Opit lisäämään myönteisyyttä, onnellisuutta ja kiitollisuutta arkeen. Saat ajatuksia, miten luoda hyvä suhde itseesi ja miten opit arvostamaan itseäsi vanhempana. Saat keinoja arjen helpottamiseen.

Ensimmäisen viikon mindfulness-äänitteet ovat Pieni hengähdystauko ja Kiitollisuusmeditaatio.

Viikko 2: Hyvinvoiva mieli ja keho

Tutustut mindfulnessiin ja siihen, miten se voi auttaa sinua voimaan paremmin. Opit pitämään huolta omasta tahdonvoimastasi. Opit toimivia reagointitapoja stressin kohtaamiseen. Saat keinoja sekä kehosi että mielesi hyvinvoinnin tukemiseen.

Toisen viikon mindfulness-äänitteet ovat Lyhyt kehoskannaus ja Pieni hymy.

Viikko 3: Myötätunto ja tunnetaidot hyvinvoinnin vahvistajina

Opit olemaan myötätuntoinen ja armollinen itsellesi vanhempana. Opit, kuinka pysyä rauhallisena lapsen kanssa ja miten harjaannuttaa tunnetaitoja haastavissa tilanteissa. Saat keinoja jatkuvasti hyvinvoivaan vanhemmuuteen.

Kolmannen viikon mindfulness/itsemyötätuntoäänitteet ovat Hengitellen itsemyötätuntoa ja Myötätuntoinen ystävä.

Iso kiitos hienosta verkkovalmennuksesta. Itselleni suurin oivallus, joka kylläkin on ollut aina mukana elämässä, mutta jostain syystä se on unohtunut tässä arjen kiireessä, on ollut itselle armollisuus ja positiivinen puhe pään sisällä. Sen vaikutuksen tuntee heti. Vielä on tekemistä, mutta kyllä se onnistuu! Ja aivan huippua että näitä materiaaleja voi käyttää vielä pidempään. Itse tulostin kaikki materiaalit.

Kyllä, haluan mukaan ja tilaan valmennuksen tästä!

Heli ja omenapuu

Hei, olen Heli Mäkelä. Olen kahden kouluikäisen lapsen äiti ja yrittäjä. Olen koulutukseltani sosionomi, toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen valmentaja/coach, mindfulness-ohjaaja ja Lasten Tunnetaito -ohjaaja. Mindfulness on auttanut minua merkittävällä tavalla omassa vanhemmuudessani. Minusta on tullut kärsivällisempi, tasapainoisempi ja läsnäolevampi vanhempi.

Olen työskennellyt lapsiperheiden parissa vuodesta 1993 alkaen esimerkiksi lastentarhanopettajana ja neuvolan perhetyöntekijänä. Olen ollut yrittäjä elokuusta 2014 alkaen. Palvelujeni tavoitteena on tuottaa hyvinvointia vanhemmuuteen ja iloa ja läsnäoloa lapsen ja aikuisen väliseen suhteeseen.

Lisää minusta voit lukea täältä.